Nieuws

Hieronder vindt u het laatste nieuws van Het H’eerlijcke Hollandsche HandelsHuys.

40 uur per week

Voor onze internationaal actieve, groeiende en succesvolle handelsonderneming ben jij de persoon die de dienstverlening bewaakt en versterkt. Het monitoren en controleren van leveranciers en productiebedrijven, maar ook het opvolgen van onze certificering is bij jou in vertrouwde handen! Mede door jou worden onze klanten zo nauwgezet mogelijk voorzien van onze excellente kwaliteit foodcoatings, kruiden en sauzen!

Ook voor het komende jaar is Het H’eerlijcke Hollandsche HandelsHuys BRC Agents & Brokers gecertificeerd. Wij staan voor H’eerlijcke Hollandsche kwaliteit wat wij dan ook graag versterken met een BRC certificering. Het certificaat kunt u downloaden via onze Certificering pagina.

Samen met onze productiepartner is Het H’eerlijcke Hollandsche HandelsHuys nu in staat een fantastische uitbreiding in het assortiment te bieden! Nieuwe producten die ook uw mogelijkheden uitbreiden. De toegevoegde waarde van de producten is een constante kwaliteit gecombineerd met consistente producteigenschappen. Denk hierbij aan de vele mogelijkheden met de glutenvrij productenlijn: paneermeel, tempura batters (toegepast bij fish&chips), breaders, etc.

Het HandelsHuys heeft een heerlijk gouden, knapperig coatingsysteem ontwikkeld voor bakvrije toepassingen!

Het coatingsysteem is bereid met behulp van de nieuwste technologie in frituurvrije ingrediënten. Onze formule bevat gespecialiseerde meel vanuit brood en meelverbeteraars, gemengd met zonnebloem en extra-vergin olijfolie. Ons bakvrije coatingsysteem heeft een heerlijke smaak en een verbeterde textuur. Het resultaat is 1 op 1 vergelijkbaar met een gefrituurd product.

Het H’eerlijcke Hollandsche HandelsHuys is BRC Agents & Brokers gecertificeerd. Wij staan voor H’eerlijcke Hollandsche kwaliteit wat wij dan ook graag versterken met een BRC certificering.