Kruiden

Experts

Een jong bedrijf met een lange historie

Kwaliteit

KWALITEIT

uitzonderlijke klasse van wereldmerken brata en ripon

Custom made

Custom made

Op maat en op smaak gemaakt

Eigen voorraad

Eigen voorraad

Flexibele levering vanuit warehouse of productie

previous arrow
next arrow

PANEERMEEL

01
Paneermeel

BREADCRUMBS IN ALLE SOORTEN

Paneermeel bepaalt de kleur, smaak, textuur en stabiliteit van uw eindproduct, of het nu vis, vlees, kip of snacks betreft, wij hebben altijd een passende oplossing.

PREDUST

02
Predust

AANGEPAST AAN UW GEBRUIK

Pre-dust wordt vaak ingezet als eerste stap in het coatingproces, om de coating optimaal aan het product te laten hechten. Daarnaast zorgt een pre-dust voor een krokanter en smakelijker product, wij kunnen voor u smaak en eventuele functionele grondstoffen aan uw pre-dust toevoegen, geheel naar uw wens.

BATTERMIX

03
Battermix

VOOR EEN EXTRA KROKANTE KORST

Het H’eerlijcke Hollandsche HandelsHuys produceert een groot gamma aan batter mixen. Wij produceren en leveren vele soorten batters voor vis, kip, vlees en snackproducten al dan niet met smaak of ander functionele ingrediënten.

BREADERS

04
Breaders

VOOR AL UW MIXES

Dit zijn vaak coatings bestaande uit meerdere ingrediënten voor zowel de smaak als het bereiken van de gewenste visuele effecten.

MELIER

05
Melier

VOOR EEN EXTRA MOOI KROKANT PRODUCT

Melier hebben wij in vele varianten en zijn bestemd om een mooi krokant smakelijk uitziende gecoate vis te maken. Wij maken deze producten met bijvoorbeeld peterselie- lemon-pepper etc. Over het algemeen bestaat de receptuur uit fijne paneermeel, gemengd met bijvoorbeeld stukjes ui-boter-peterselie en kruiding.

SPECIALITEITEN

06
Specialiteiten

ALLE GROOTTES EN VORMEN

Het H’eerlijcke Hollandsche HandelsHuys heeft vele specialiteiten voor het coaten van uw producten. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Cornflakes
Panko
Japanese style crumbs
Tortilla gemalen
Glutenvrij paneermeel
Rice crispies
Mais crispies
Crispies in diverse samentellingen
Marinades
Sauzen

KRUIDEN EN SPECERIJEN

07
Kruiden en specerijen

VEEL MOGELIJKHEDEN

Het H’eerlijcke Hollandsche HandelsHuys heeft door zijn samenwerking met geselecteerde partners op het gebied van kruiden en specerijen, veel mogelijkheden om u te kunnen voorzien van de juiste smaak, mix of special. Uw maatproduct leveren we in de door u gewenste verpakkingsvariant zoals sachets, emmers, zakken of andere grootverpakkingen.

SAUZEN EN MARINADES

08
Sauzen en marinades

VAN SACHET TOT BULK VERPAKKING

Het H’eerlijcke Hollandsche HandelsHuys heeft een grote keuze aan sauzen en marinades in het assortiment beschikbaar. U kunt daarnaast kiezen uit allerlei verpakkingsopties. Van sachet tot bulk verpakking! Dit kan zowel voor vis, vlees of andere toepassingen op maat voor u samengesteld worden.

GOLDENTASTE

09
GoldenTaste

WERELDKLASSE PRODUCTEN

Onder het merk GoldenTaste® heeft u de beschikking over wereldklasse producten van excellente kwaliteit. De producten zijn speciaal samengesteld en GoldenTaste® garandeert een stabiele en hoogwaardige kwaliteit. Graag presenteren we u deze productlijn in een persoonlijk gesprek. Even proeven of proberen, dit kan zeker. Vraag naar de mogelijkheden!
WAAR WIJ VOOR STAAN

KWALITEIT

Het H’eerlijcke Hollandse Handelshuys staat voor kwaliteit, voedselveiligheid en integriteit. Onze organisatie en producten voldoen aan alle eisen van deze tijd. Om dit aantoonbaar te maken zijn wij met trots gecertificeerd tegen de GFSI erkende standaard BRCGS Agents & Brokers. Wij stellen dezelfde eisen ook aan onze onze leveranciers en relaties. Zie ook onze pagina over onze partners.

Heeft u vragen over ons certificaat of onze kwaliteitseisen, u kunt ze op deze certificatiepagina inzien of downloaden.

BRC A+B
Image
Wanneer u op zoek bent naar een exclusieve marinade of saus, dan laten we u graag kennis maken met onze nieuwe en kwalitatieve productlijn GoldenTaste®. Deze producten staan synoniem voor hoogwaardig en smaakvol die alle zintuigen prikkelen. In deze lijn vindt u grootverpakkingen, maar bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om in consumentenverpakking te produceren, denk aan sachets of 500g verpakkingen.
Benieuwd naar GoldenTaste®, vraag bij ons naar de mogelijkheden of diverse smaken en toepassingen.
Image
Het H’eerlijcke Hollandsche HandelsHuys

EEN TEAM VAN PRODUCTONTWIKKELAARS

NIEUWS

NEWS & BLOG

Certificering

 

     

Social Media

Volg ons ook op LinkedIn voor regelmatige updates.

LinkedIn HHHHH

Contact

Head office:
Jacob Van Lennepkade 21 
1054 ZE Amsterdam-NL

Office Sales and Compliance:
Mandela Plein 1
1314 CG Almere-NL

Warehouse:
Marsdiep 13
8321 MC Urk-NL

T: +31 (0)85 029 0055
@: info@hhhhh.nl