Nieuws

BRC Agents & Brokers gecertificeerd!

BRC Agents & Brokers gecertificeerd!

Ook voor 2024 is Het H’eerlijcke Hollandsche HandelsHuys opnieuw gecertificeerd tegen het BRCGS schema Agents & Brokers! We zijn trots op deze certificering en het behaalde niveau: AA-grade! Dit level hebben we volgens de auditor behaald door onze professionele aanpak en onderbouwing van ons uitgebreide voedselveiligheidsmanagementsysteem. Wij staan sinds jaar en dag voor kwaliteit, voedselveiligheid en integriteit wat wij ook zichtbaar maken in onze BRCGS certificering. Het certificaat kunt u downloaden via onze certificering pagina. Als u vragen heeft over onze certificering, de scope en onze intere processen, aarzel niet om contact op te nemen met onze QA afdeling

Nauwe samenwerking met Ripon Select Foods

Nauwe samenwerking met Ripon Select Foods

Het H'eerlijcke Hollandsche HandelsHuys en Ripon Select Foods hebben besloten nauwer samen te werken op de Europese markt. De enorme kennis van Ripon Select Foods op het gebied van batters, functionele mixen en Rusk- en Glutenvrije paneermeel én het hoge serviceniveau en netwerk van HHHHH zullen beide bedrijven een boost geven. Beide R&D-afdelingen zullen nauw samenwerken om nieuwe producten te ontwikkelen.

Lees meer ...

Nieuwe website online

Nieuwe website online

Onze website is volledig vernieuwd! Onder de "motorkap" zijn de nodige updates gedaan en wij hebben het fundament gelegd voor een toekomstig klantenportaal. De juiste productinformatie en een goede "beleving" van de vele toepassingen en smaken zijn voor ons heel belangrijk geweest bij de presentatie van onze website. Kijk gerust even verder, bij vragen of opmerkingen horen we het graag.

BRC certificering weer behaald

BRC certificering weer behaald

Ook voor het komende jaar is Het H’eerlijcke Hollandsche HandelsHuys Storage and Distribution gecertificeerd. Wij staan voor H’eerlijcke Hollandsche kwaliteit wat wij dan ook graag versterken met een BRC certificering. Het certificaat kunt u downloaden via onze Certificering pagina.

Ovencoating systemen

Ovencoating systemen

Het HandelsHuys heeft een heerlijk gouden, knapperig coatingsysteem ontwikkeld voor bakvrije toepassingen!

Het coatingsysteem is bereid met behulp van de nieuwste technologie in frituurvrije ingrediënten. Onze formule bevat gespecialiseerde meel vanuit brood en meelverbeteraars, gemengd met zonnebloem en extra-vergin olijfolie. Ons bakvrije coatingsysteem heeft een heerlijke smaak en een verbeterde textuur. Het resultaat is 1 op 1 vergelijkbaar met een gefrituurd product.

Glutenvrije producten en specials

Glutenvrije producten en specials

Samen met onze productiepartner is Het H’eerlijcke Hollandsche HandelsHuys nu in staat een fantastische uitbreiding in het assortiment te bieden! Nieuwe producten die ook uw mogelijkheden uitbreiden. De toegevoegde waarde van de producten is een constante kwaliteit gecombineerd met consistente producteigenschappen. Denk hierbij aan de vele mogelijkheden met de glutenvrij productenlijn: paneermeel, tempura batters (toegepast bij fish&chips), breaders, etc.

Certificering

 

     

Social Media

Volg ons ook op LinkedIn voor regelmatige updates.

LinkedIn HHHHH

Contact

Head office:
Jacob Van Lennepkade 21 
1054 ZE Amsterdam-NL

Office Sales and Compliance:
Mandela Plein 1
1314 CG Almere-NL

Warehouse:
Marsdiep 13
8321 MC Urk-NL

T: +31 (0)85 029 0055
@: info@hhhhh.nl