Partners

Partners

Ripon Food Select

Het H'eerlijcke Hollandsche HandelsHuys en Ripon Select Foods (UK) werken nauw samen op de Europese markt. De enorme kennis van Ripon Select Foods op het gebied van batters, functionele mixen en rusk- en glutenvrije paneermeel enerzijds én het hoge serviceniveau en netwerk van HHHHH anderzijds zijn voor onze klanten de aanjager en garantie van excellente kwaliteit en functionaliteit. 

De R&D teams van betrokken partner en HHHHH werken daarom ook nauw samen om nieuwe producten en concepten voor onze klanten te ontwikkelen.

Naast partners op productie en ontwikkeling is Mulder Magazijn ons centrale logistieke professional, onze partner in warehousing en transport. Vanuit Urk worden de transporten georganiseerd en kunnen onze producten in een modern warehouse op voorraad worden genomen en uitgeleverd.

Al meer dan 20 jaar is Brata Paniermehl de premium producent voor ons basis assortiment. Hier zijn we blij om en trots op! Met name door de steeds strengere eisen en wensen van klanten, de behoefte aan kortere levertijden en het kunnen opereren vanuit een minimum voorraad hebben wij gezocht naar een logistieke en servicegerichte oplossing voor onze lokale en vaste klanten. 

Brata

Via onze warehouse locatie en onze partners kunnen wij u de juiste service en de hoogste kwaliteit bieden.

Voor de beschikbare voedselveiligheidscertificaten zie onze certificeringspagina.

 

Certificering

 

     

Social Media

Volg ons ook op LinkedIn voor regelmatige updates.

LinkedIn HHHHH

Contact

Head office:
Jacob Van Lennepkade 21 
1054 ZE Amsterdam-NL

Office Sales and Compliance:
Mandela Plein 1
1314 CG Almere-NL

Warehouse:
Marsdiep 13
8321 MC Urk-NL

T: +31 (0)85 029 0055
@: info@hhhhh.nl