Over ons

Het H’eerlijcke Hollandsche HandelsHuys

COAT UW PRODUCTEN

Het H’eerlijcke Hollandsche HandelsHuys is een jonge maar ervaren onderneming actief in het produceren en ontwikkelen van producten voor de levensmiddelenindustrie. Het H’eerlijcke Hollandsche HandelsHuys is opgericht door Monny van Doorn, met meer dan 35 jaar ervaring in het vak. Het team bestaat verder uit Tom van Doorn, Jorne Dijkstra, Crystal Uranbolor en Bouke de Vries.
Het H’eerlijcke Hollandsche HandelsHuys is vooral gespecialiseerd in het coaten van uw producten met paneermeel, batter, predust en breaders. Ook hebben wij veel specialiteiten voor uw krokante coating, zoals diverse cornflakes soorten, extrusie-producten als maïs crispies, rice crispies en glutenvrije coatings! Onze producten range is inmiddels uitgebreid met hoge kwaliteit UK producten als echte Rusk, speciale ovengeschikte crumbs en de populaire tempura batters.
Image
Zoekt u een excellente saus of of marinade? Wij verkopen onder ons exclusieve merk GoldenTaste® de meest heerlijke en kwalitatieve sauzen en marinades. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen rond verpakking, toepassing en specifieke smaak!

Wij hebben een team van productontwikkelaars die graag voor u een op maat gemaakt product op smaak en functionaliteit samenstelt. Er kan uit voorraad worden geleverd en Het H’eerlijcke Hollandsche HandelsHuys kan u in alle opzichten ondersteunen en helpen bij uw vragen.
MEET OUR TEAM

PROFESSIONALS

Monny van Doorn

Monny van Doorn

Directeur

Al meer dan 38 jaar werkzaam in de coatingindustrie. Met mijn passie voor onze klanten en ons prachtige product wil ik me graag voor u inzetten.
Tom van Doorn

Tom van Doorn

Office manager

Als u belt voor een order, grote kans dat u mij aan de lijn hebt.
Bouke de Vries

Bouke de Vries

Sales & Management support

Ik mag samen met mijn collega’s Tom, Crystal en Monny, de verkoop en ontwikkeling van HHHHH ondersteunen en onze klanten helpen bij vragen op het gebied van kwaliteit, voedselveiligheid en productinformatie.
Crystal Uranbolor

Crystal Uranbolor

Administratief medewerker

Ondersteuning van de administratie en het verwerken van order- en voorraadgegevens.
Jorne Dijkstra

Jorne Dijkstra

QA en R&D

Binnen ons team heb ik de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en ontwikkeling van onze processen en producten. Graag kijk ik samen met u naar wat er beter kan en staan we u als team met raad en daad terzijde!
Dylan Waterman

Certificering

 

     

Social Media

Volg ons ook op LinkedIn voor regelmatige updates.

LinkedIn HHHHH

Contact

Head office:
Jacob Van Lennepkade 21 
1054 ZE Amsterdam-NL

Office Sales and Compliance:
Mandela Plein 1
1314 CG Almere-NL

Warehouse:
Marsdiep 13
8321 MC Urk-NL

T: +31 (0)85 029 0055
@: info@hhhhh.nl