Het Héerlijcke Hollandsche HandelsHuys is een jonge en ervaren onderneming (familiebedrijf) die zich bezighoudt met het produceren en ontwikkelen van producten die hun weg vinden in de levensmiddelenindustrie. Het Héerlijcke Hollandsche HandelsHuys is opgericht door Monny van Doorn, met ervaring van meer dan 35 jaar. Inmiddels is het verkoopteam en kwaliteitsteam uitgebreid met Bouke de Vries en de administratieve handelingen worden behartigd door Tom van Doorn en Christal Ulanbolor.

Het Héerlijcke Hollandsche HandelsHuys is vooral gespecialiseerd in het coaten van uw producten met paneermeel-batters-predust-melier-breaders. Ook hebben wij veel specialiteiten voor uw krokante laagjes, zoals diverse cornflakes soorten, extrusie producten als maiscrispies en ricecrispies en glutenvrije coatings! Onze producten range is inmiddels uitgebreid met hoge kwaliteit UK producten als echte Rusk, speciale oven paneer en Tempura batters.

Wij hebben een team van productontwikkelaars dat voor u graag een tailormade product op smaak en functionaliteit samenstelt. Het Héerlijcke Hollandsche HandelsHuys werkt nauw samen met een aantal vooraanstaande partners, zoals Brata, Solina Netherlands, Silesian Flour en Ripon Select Food. Tevens beschikt HHHHH over een zeer goed geoutilleerd magazijn te Urk en Veenendaal.

Meet the team

Monny van Doorn

Directeur

Al meer dan 38 jaar werkzaam in de coatingindustrie. Met mijn passie voor onze klanten en ons prachtige product wil ik me graag voor u inzetten.

Tom van Doorn

Office manager

Als u belt voor een order, grote kans dat u mij aan de lijn hebt.

Bouke de Vries

Business development en QA

Ik mag samen met mijn collega’s Tom, Crystal en Monny, de verkoop en ontwikkeling van HHHHH ondersteunen en onze klanten helpen bij vragen op het gebied van kwaliteit, voedselveiligheid en productinformatie.

Crystal Uranbolor

Administratief medewerker

Ondersteuning van de administratie en het verwerken van order- en voorraadgegevens.