Partners

Brata

Paneermeel wordt geproduceerd bij Brata Paniermehl gelegen te Neuss, Duitsland. Brata is een toonaangevende producent van paneermeel in Europa met een sofisticated plant en test center. Dankzij onze eigen Pilot-Plant is de realisatie van nieuwe recept ideeën geen probleem. Hier kunnen onze klanten samen met onze specialisten van coatings, testen uitvoeren onder omstandigheden die gelijk zijn aan hun eigen productie-omgeving. Vaak genoeg leiden dergelijke testproducties tot geweldige nieuwe ideeën, die kunnen worden geperfectioneerd en afgestemd op de eisen van de markt ter plaatse. In overleg met U zoekt Brata en Het Heerlijcke Hollandsche HandelsHuys oplossingen om nieuwe producten te ontwikkelen. Op deze manier kunnen we u helpen en voorzien van antwoorden op uw praktische problemen met betrekking tot paneermeel coatings. Onze kwaliteit en vaardigheden, versheid en variatie, perfectie en partnerschap zijn de doorslaggevende criteria voor onze productie sinds lange tijd. Met tal van innovaties voor de industrie, hebben we de naam Brata omgetoverd tot een zeer gewaardeerd concept voor hoogwaardige Paneer coating systemen.

Solina

Solina Nederland mengt voornamelijk producten zoals, kruidenmixen, sauzen, vis en vlees mixen, marinade’s, geproduceerd op verschillende zeer geavanceerde productiefaciliteiten in Nederland, België, Frankrijk, Denemarken en Zweden. Solina Group biedt gerichte oplossingen op 3 niveau’s: Taste & Visual Solutions – Culinaire smaakoplossingen voor de voedingsindustrie en de complete food service sector. Functional Solutions – Gepersonaliseerde, functionele oplossingen voor de gehele voedingsindustrie met nadruk op de vleesindustrie. Creatieve oplossingen tot het verbeteren van smaak, kleur, textuur en stabiliteit van afgewerkte producten. De nutritionele divisie van Solina creëert en ontwikkelt dieet producten en supplementen, alsook gezonde voedingsproducten.

Silesian Flour

Silesian Flour is onze partner in Heat Treated flour en batter systemen. Modified Flour is een onderneming die gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van thermo-warmtebehandelde bloem en andere hoogwaardige producten ten behoeve van de levensmiddelen industrie. Modified Flour produceert met grote capaciteit en met moderne apparatuur en machines die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Samen met Het H’eerlijcke Hollandsche HandelHuys produceert Silesian flour vanuit een sofisticated productiefaciliteit in Polen, veel modified flours and batter systemen voor de Europese markt.

Ripon Select Foods

Ripon Select Foods is onze partner voor hoge kwaliteit UK producten zoals echte Rusk en speciale oven paneer en Tempura batters.

Heebink Logistic Services

Heebink Logistic Services is onze partner voor opslag en distributie. Wij hebben de beschikking over een modern en functioneel opslag van onze goederen. Duurzaamheid, hygiëne , kwaliteit en voedselveiligheid staan hoog in het vaandel!! Het H’eerlijcke Hollandsche HandelsHuys heeft een grote Food ingerichte opslag vanwaar wij onze klanten voornamelijk in Benelux en Engeland dagelijks van producten voorzien.