Brata

Brata is een toonaangevende producent van paneermeel in Europa met een sofisticated plant en test center. Dankzij onze eigen Pilot-Plant is de realisatie van nieuwe recept ideeën geen probleem. Hier kunnen onze klanten, samen met onze specialisten van coatings, testen uitvoeren onder omstandigheden die gelijk zijn aan hun eigen productieomgeving. Vaak genoeg leiden dergelijke testproducties tot geweldige nieuwe ideeën, die kunnen worden geperfectioneerd en afgestemd op de eisen van de markt. In overleg met u zoekt Brata en Het Heerlijcke Hollandsche HandelsHuys oplossingen om nieuwe producten te ontwikkelen. Onze kwaliteit en vaardigheden, versheid en variatie, perfectie en partnerschap zijn de doorslaggevende criteria voor onze productie. Met tal van innovaties voor de industrie hebben we de naam Brata omgetoverd tot een zeer gewaardeerd concept voor hoogwaardige Paneer coating systemen.

Solina

Solina Nederland mengt voornamelijk producten zoals, kruidenmixen, sauzen, vis en vlees mixen, marinade’s, geproduceerd op verschillende zeer geavanceerde productiefaciliteiten in Nederland, België, Frankrijk, Denemarken en Zweden. Solina Group biedt gerichte oplossingen op 3 niveau’s: Taste & Visual Solutions – Culinaire smaakoplossingen voor de voedingsindustrie en de complete food service sector. Functional Solutions – Gepersonaliseerde, functionele oplossingen voor de gehele voedingsindustrie met nadruk op de vleesindustrie. Creatieve oplossingen tot het verbeteren van smaak, kleur, textuur en stabiliteit van afgewerkte producten. De nutritionele divisie van Solina creëert en ontwikkelt dieet producten en supplementen, alsook gezonde voedingsproducten.

Silesian Flour

Silesian Flour is onze partner in Heat Treated flour en batter systemen. Modified Flour is een onderneming die gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van thermo-warmtebehandelde bloem en andere hoogwaardige producten ten behoeve van de levensmiddelen industrie. Modified Flour produceert met grote capaciteit en met moderne apparatuur en machines die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Samen met Het H’eerlijcke Hollandsche HandelHuys produceert Silesian flour vanuit een sofisticated productiefaciliteit in Polen, veel modified flours and batter systemen voor de Europese markt.

Ripon Select Foods

Ripon Select Foods is onze partner voor hoge kwaliteit UK producten zoals echte Rusk en speciale oven paneer en Tempura batters. Ripon Select Foods Ltd is een onafhankelijk familiebedrijf. Het bedrijf heeft een terrein van 8 acre in Ripon met een meelfabriek, beschuit-, broodkruimel-, droogmeng- en batterfabrieken, evenals een administratieblok, laboratoria en opslag.

Mulder Transport en Opslag

Mulder Transport en Opslag is onze partner voor opslag en distributie. Vanuit een modern en duurzaam pand beheren onze vakmensen onze geconditioneerde productopslag. Hygiëne, flexibiliteit en efficiency zijn belangrijke sleutelwoorden.